De Beste Roqia Producten

De Beste Roqia Producten

De Beste Roqia Producten

In dit artikel zullen wij met jullie de beste roqia producten bespreken die gebruikt kunnen worden bij het behandelen van sihr, boze oog/jaloezie en bezetenheid.

Bij elk product zullen wij een korte samenvatting geven over het product. We kunnen natuurlijk niet alle producten bespreken maar, we zullen vooral de producten bespreken die overgeleverd zijn in de Soennah van de Profeet Mohamed vrede zij met hem en de producten die wij en andere ruqaat(mv raaqi) vaak hebben gebruikt tijdens de behandeling waarvan het effect bewezen is.

De gebruiksaanwijzingen kunnen jullie downloaden na het afronden van uw bestelling.

1. Ajwa dadels

We beginnen met de ajwa dadels. Deze dadels zijn veelvuldig genoemd door de Profeet Mohammed vrede zij met hem als een bescherming tegen giffen en sihr. Daarnaast biedt de dadel in zijn algemeenheid vele nuttige voordelen voor het lichaam.

Sa3ied bin Abie Waqaas zei: Ik hoorde de Profeet Mohammed(vrede zij met hem) zeggen:  “Wie 7 Ajwa dadels eet in de ochtend zal op die dag niet worden getroffen door sihr of gif”.

Sahieh Al Bugharie (5768) en Muslim (2047)

Er is overgeleverd door 3aaisha ( moge Allah tevreden over haar zijn) dat de Profeet Mohamed (vrede zij met hem) zei: “In de Ajwa 3aalia zit een genezing en het is een tariaaq (Tegengif) in de vroege ochtend.

Sahieh Muslim (2048)

In de praktijk hebben we gezien dat het inderdaad een van de beste producten is die men kan gebruiken als bescherming tegen sihr en dan in het specifiek gegeten/gedrinken sihr. Dit geld voor zowel de sihr van de mens als de sihr van de djinn. Naast de bescherming kan het ook gebruikt worden als behandeling voor het ongedaan maken van sihr.

Wil je meer weten over de Ajwa dadels of bestellen klik dan HIER

2. Roqyah kruiden drank

Met de roqyah kruiden drank bedoelen we 3 producten namelijk:

Deze 3 producten worden samen gemengd met  roqya water. Het kan gebruikt word voor overgeef sessies of om het gewoon te drinken.

Deze kruiden mix  gebruiken wij zelf ook tijdens onze roqya behandelingen en adviseren wij het aan de patiënten. Heb je lasten van gegeten of gedronken sihr dan adviseren we u om hier mee te beginnen.

Wil je meer weten over de Roqyah Kruiden Drank of bestellen klik dan HIER

3. Ghaltat al roomi

Ghaltat al-roomi is bij ons ook wel bekend onder de naam het Sidr Pakket. Ghaltat al-room bestaat uit 3 producten:

 • 1KG gemalen Sidr
 • 1KG Sheb(Aluin)
 • 1KG Mal7 al7ayyah

Deze mix wordt door vele betrouwbare ruqaat gebruikt in de roqya sessies en vele geleerden hebben hun goedkeuring hierover gegeven en het aanbevolen, zoals shaych khalid al-hibishi, shaych salih al-munajid(beheerder islamqa.com), shaych ibn jibreen(moge ALLAH hem genadig zijn) en nog vele andere.

deze mix kan gebruikt worden bij

 • Alle vormen van sihr
 • Boze oog en jaloezie
 • Alle vormen van bezetenheid

Helaas mag de mix niet gebruikt worden voor kinderen maar, wel de Sheb(Aluin) vanaf 3 jaar. De sheb apart is ook heel goed  voor het Boze oog, alleen dien je goed  op te passen dat het niet in de ogen terecht komt want dat kan prikken.

voor meer info zie onze artikel Sidr Pakket, doeltreffend of onzin product?

Wil je meer weten over de Ghaltat AL roomi of bestellen klik dan HIER

4. Zwarte musk

Alle lekkere geuren zijn over het algemeen gehaat bij de shayateen maar in het specifiek de zwarte musk.

Zwarte musk adviseren we vooral voor degene die te maken heeft met bezetenheid. Dit geld zowel voor de bezetenheid aan de binnenkant als de bezetenheid aan de buitenkant. Ook voor mensen die in huis veel last hebben van shayateen. Denk daarbij aan bijv veel nachmerries kinderen die savonds niet kunnen slapen door angst, ruzies in huis enz.

Dus of je nou bezeten bent door middels van sihr, 3ayn of een verliefde djinn het is in alle gevallen effectief met de wil van Allah swt.

voor meer info lees onze artikel Het spuiten van Roqya Water in het huis en het gebruiken van zwarte musk. 

Wil je meer weten over de Zwarte musk of bestellen klik dan HIER

5. Lavendel

Er zijn vele onderzoeken gedaan naar lavendel en 1 ding wat duidelijk is dat het bewezen is dat de lavendel een werking heeft voor het behandelen van bijna alle symptomen van het boze oog. Wij adviseren om vooral de Olie te gebruiken dat werkt Heel goed wanneer je ermee insmeert.

Reciteer voor het insmeren de verzen van al3ayn en 7asad op de olie en smeer je er dan dagelijks mee in.

Lavendel olie kan gebruikt worden bij kinderen vanaf 18 maanden. Let wel op,  het is wel belangrijk dat de olie een pure biologische olie moet zijn zonder conserveringsmiddelen.

Wil je meer weten over lavendel olie of bestellen klik dan HIER

6. Al-Haltiet

Bij de Roqya gebruiken we Al-Haltit vooral voor Sihr die zich in de maag of darmen bevindt, maar in principe kan het voor elke Bezetenheid gebruikt worden. De meeste djinn kunnen niet tegen de geur of smaak van Al-Haltit.

Al-Haltit wordt gebruikt door er aan te ruiken en zeer kleine stukjes te eten, het is zeer sterk en men moet er dus niet veel van nemen. Vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven mogen het niet eten,
ruiken mag altijd.

Men zal merken dat het gebruik van Al-Haltit naast Roqya erg beproevend is voor de djinn en vele mensen zijn door deze sabab genezen door ALLAH de Verhevene.

Wil je meer weten over al haltiet of bestellen klik dan HIER

De haltiet Olie kan ook heel goed helpen Wil je meer weten over al haltiet olie of bestellen klik dan HIER

7. Al Theriak

De oorsprong van Theriak ligt bij de Oude Grieken die het middel gebruikten om hun lichaam immuun te maken voor gif. Wanneer we het hebben over theriak dan verdelen we het in 2 groepen, een kruid genaamd theriak, die men kookt en het water ervan drinkt, en een kruidenmengsel van tientallen verschillende kruiden, beide maar het effect ervan met de wil van ALLAH is zeer groot.

Het kruidenmengsel mengt men met een glas water(1 lepel) en drinkt dit, met de wil van ALLAH zal de Sihr worden overgegeven. Van het kruid dient men ongeveer 50 gram te koken in 2 liter water, men kookt het gedurende 1,5 a 2 uur, totdat het kleur van het water is veranderd, daarna laat men het afkoelen, desgewenst reciteert men erover en drinkt ervan.

Wilt u meer info of de theriak bestellen klik dan HIER

8. Senna bladeren

Senna bladeren zijn bladeren die een laxerende werking hebben. Wij adviseren het vooral voor mensen die last hebben van gegeten/ gedronken sihr. De werking van senna mekki is vooral voor de darmen. Wanneer je merkt dat je darmproblemen hebt en symptomen als:

 • op geblazen buik
 • steken in de zij
 • last van de onderrug
 • lucht in de darmen
 • moeilijke stoelgang

dan is het zeker aangeraden.

De beste werking van Senna mekki is wanneer je de Roqyah kruiden drank eerst hebt gebruikt voor een periode van 20 dagen ongeveer.

De Profeet(vrede zij met hem) zei:

“Gebruik Senna en Sanoet(honing) want in hen zitten een genezing voor alles behalve Al-Saam.

Wilt u meer info of de senna bladeren bestellen klik dan HIER

9. Rayhaan

Rayhaan, oftewel basilicum, het is een kruid dat ook in het eten gebruikt wordt, alleen wanneer we het over Rayhaan bij Al-Tibb hebben, dan bedoelen we wilde basilicum die in de bossen groeit en vele malen sterker en doeltreffender is dan de normale basilicum. Het is deze soort van Rayhaan die ook gebruikt wordt om parfum mee te maken. Rayhaan wordt 2-maal genoemd in de Qoran en dit geeft aan dat het een gezegend kruid is.

Allah de Verhevene zegt in Soerah Al-Waqi’ah vers 88-89

“Als hij nu behoort tot degenen, die dicht bij God zijn,
Dan is voor hem geluk en geur(Rayhaan) en een tuin van verrukking”

En in Soerah Al-Rahmaan vers 12

“En gebolsterd graan en geurige bloemen(Rayhaan)”

Rayhaan wordt in de Roqyah op verschillende manieren gebruikt, het kan als olie gebruikt worden om zichzelf mee in te smeren of te mixen met andere kruiden, maar Rayhaan wordt vooral gebruikt om in water gekookt te worden en het sap er dan van te drinken, ook is het nuttig gebleken om er thee van te maken.

Rayhaan reinigt de darmen en is dus goed geschikt voor Sihr die gegeten of gedronken is, het verwijdert overtollig lucht in de maag en darmen. En omdat Rayhaan een soort parfum is wordt het door Shayateen gehaat als
het wordt ingenomen, het is zeer nuttig gebleken tegen de waswaas en tegen de Djinn ‘Asieq.

Wilt u meer info of de Rayhaan bladeren bestellen klik dan HIER

10. Saffraan

Saffraan, ik heb het hier over de echte saffraan en niet de kleurstof die te koop is in zakjes en die Marokkanen in het eten gebruiken.

Saffraan is in principe een parfum, het is eetbaar en heeft een heerlijke geur en de vorm zijn dunne rode slierten.

De slierten zijn de stampers van een prachtige bloem genaamd de Saffraankrokus(Crocus Sativus), elke bloem produceert maar een paar slierten en deze worden met de hand geoogst, vandaar dat Saffraan heel duur is.

Saffraan wordt gebruikt in de Roqyah en wordt gemixt met Roqyahwater om ervan te drinken en zichzelf ermee te wassen, ook heeft het een pijnstillende werking in het lichaam. Het wordt ook gebruikt als inkt om Qoranverzen mee te schrijven op een blaadje om deze vervolgens op te laten lossen in water, van dit water wordt gedronken en wast men zichzelf.

Wilt u meer info of de Saffraan bestellen klik dan HIER

11. Zamzam

Zamzam water kan voor elke behandeling gebruikt worden. Het is het beste water wat op de aardoppervlakte te verkrijgen is. Het kan gedronken worden en je kunt jezelf ermee wassen.

Wilt u meer info of zamzam water bestellen klik dan HIER

12. Rozenwater

Rozenwater het woordje zegt het al is water wat onttrokken wordt uit rozenbladeren, deze bladeren bevatten etherische oliën en die worden gebruikt om dit water te maken, ik heb het hier niet over ‘ma zhar’ water, wat men ook gebruikt om koekjes te maken, dit wordt vaak verward met rozenwater, terwijl dit niet zo is.

Ma zhar wordt vervaardigt uit citrusvruchten en heeft zelf niks met rozenwater te maken, het is daarom ook niet geschikt voor Roqyah. Rozenwater gebruiken we bij roqyah vooral om jezelf ermee te wassen. Het is geschikt voor verschillende vormen bezetenheid en in het specifiek goed voor de verliefde djinn door bijv. na iedere toilet bezoek jezelf te wassen met rozenwater.

13. Olijfolie

Olijfolie gebruiken we bij bezetenheid, Sihr en boze oog/jaloezie. Je kan jezelf ermee insmeren en dagelijks eten bijv, elke ochtend 1 eetlepel op lege maag.

voor meer info lees De juiste manier voor het insmeren van het lichaam met olie. en om te bestellen klik HIER

14. Habbat sawdah – Zwarte Zaad

Zwarte zaad is een kruid met zeer veel medicinale werkingen, werkelijk teveel om hierop te noemen, het kruid is veelvuldig genoemd in de Soennah.

Khalid ibn Sad heeft overgeleverd:

“We gingen weg en Khalib ibn Abjar was met ons. Hij voelde zich ziek onderweg en toen we in Medina aankwamen, was hij nog ziek. Ibn Abi Atiq kwam hem bezoeken en zei tegen ons: “Behandel hem met zwarte zaad. Neem er vijf of zeven zaadjes van, maal het en meng het poeder met olie en breng het mengsel in beide neusgaten naar binnen, want Aisha heeft aan mij overgeleverd dat ze de Profeet (Allah’s vrede en zegeningen zij met hem) heeft horen zeggen:

Dit zwarte zaad is een geneesmiddel voor alle ziekten, behalve as-sam.”

Aisha vroeg: “Wat is as-sam?” Hij (Allah’s vrede en zegeningen zij met hem) zei:
De dood.”

Voor inwendig gebruik adviseren wij vooral de zaadjes en voor uitwendig gebruik de olie. Beide zijn effectief bij alle roqyah behandelingen.

Klik HIER voor de zwarte zaad, HIER voor de sanudj en HIER voor de olie

 


 

Er zijn natuurlijk nog vele andere producten die gebruikt kunnen worden alleen kunnen we niet alles opnoemen. Misschien dat we deze lijst regelmatig zullen bijwerken.

 

Hieronder vindt u een schema gebaseerd op de tekst.

Boze Oog Sihr Bezetenheid
Lavendel Kruid & Olie Ajwa Dadels (gegeten of gedronken sihr) Zwarte musk
Sidr pakket (Ghaltat al-roomi) Sidr pakket (Ghaltat al-roomi) Sidr pakket (Ghaltat al-roomi)
Pure Safraan Pure Safraan Pure Safraan
Olijfolie Olijfolie Olijfolie
Zwarte Zaad Olie & Zwarte zaad Zwarte Zaad Olie & Zwarte zaad Zwarte Zaad Olie & Zwarte zaad
Zamzam Water Zamzam Water Zamzam Water
Shebb rayhaan (gegeten of gedronken sihr) Rozenwater
Haltit (gegeten of gedronken sihr) Haltit
senna bladeren (gegeten of gedronken sihr)
theriak

 

Deze lijst wordt nog aangevuld Inshaa Allah. Wilt u meer producten zien die geschikt zijn voor roqyah behandelingen klik dan HIER

,